Mega Fortune Dreams

Mega Fortune Dreams is het vervolg op de razend populaire Mega Fortune fruitmachine, waarbij ooit een jackpot van maar liefst €17,8 miljoen euro viel. Behalve een vernieuwde layout is er nog iets veranderd in deze verbeterde versie. De maximale winst bij een ‘Max Bet’ is in Mega Fortune Dreams verdubbeld tot 200.000. Ook gratis spins leveren meer op dan bij de voorganger van deze gokkast, en daarbij kan de gratis spins ronde opnieuw getriggerd worden. Maar wat betekenen de symbolen in Mega Fortune Dreams en hoe speel je het spel eigenlijk?

Hoe speel je Mega Fortune Dreams?

Mega Fortune Dreams speelt zich af op luxe jacht ergens op de Caribische zee. De symbolen op de 5 reels passen perfect in het plaatje. Zo heb je Martini cocktails, champagne flessen, een met diamanten versierde handtas, een duur horloge en een enorme diamanten ring. Zelfs de speelkaart-waarden (10, J, Q, K en A) zijn versierd met goud en diamanten. Het is de bedoeling dat je winnende combinaties van die symbolen scoort. Daarbij spelen de Wild, Scatter en Bonus symbolen een belangrijke rol..

Wild, Scatter en Bonus symbolen

Het Wild symbool in Mega Fortune Dreams is te herkennen aan de twee palmbomen op een tropisch eiland. Dit symbool kan bijna alle andere symbolen vervangen om zo winnende combinaties te vormen. En mocht je drie Wild symbolen op de reels krijgen, dan krijg je een gratis spin. De enige twee symbolen die het Wild symbool niet kan vervangen zijn het Scatter symbool en het Bonus symbool. Het Scatter symbool is een grote ronddraaiende diamant. Wanneer deze drie, vier of vijf keer op de reels verschijnt, krijg je respectievelijk 10, 15 of 20 gratis spins. 

Het Bonus symbool is een roulettewiel en verschijnt uitsluitend op de derde, vierde en vijfde reel. Tijdens de Triple Jackpot Bonus ronde, die wordt geactiveerd wanneer je 3 bonus symbolen op een actieve winlijn krijgt, staat het roulettewiel zelf centraal. Hierbij maak je kans om een van de drie progressieve jackpots te winnen!