Simply Wild

Wil je weten hoe je je winkansen op de Simply Wild fruitmachine kunt vergroten? Wij hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet!

Simply Wild speeltips

#1. Richt je in het basisspel op credits verzamelen

Het basisspel biedt geen hoge payouts. Focus je daarom eerst op het verzamelen van zoveel mogelijk credits. Die kun je vervolgens meenemen naar de ‘Super-Meter’ modus, waar je meer kans hebt om je credits te verdubbelen. Zet je credits na elke derde keer winnen over naar de ‘Super-Meter’.

#2. Speel maximaal in de ‘Super-Meter’ modus

In de ‘Super-Meter’ modus kun je zelf je inzet en het aantal winlijnen bepalen. Om je winkansen te vergroten kun je het beste vier reels en 10 winlijnen activeren. Heb je in deze modus eenmaal een mooie prijs te pakken? Ga dan terug naar het basisspel om meer credits te verzamelen.

#3. Hou je bankroll goed in de gaten

Als je meer dan 35% hebt verloren, stop dan met spelen om te voorkomen dat je te veel geld verliest. Tegelijkertijd is het ook goed om te pauzeren als je een prijs wint die je inzet met 60% verhoogt. Op die manier kun je je winkansen vergroten en voorkom je dat je je winsten weer verspeelt.

#4. Heads/Tails kun je ook overslaan

Je winsten worden automatisch overgezet naar de Head/Tails modus, waar je kunt proberen om het gewonnen bedrag te verdubbelen. Heads/Tails is echter optioneel, dus als je een vrij groot bedrag hebt staan en niet het risico wilt lopen dit te verliezen, kun je het spelletje overslaan door op de ‘Collect/Reset’ knop te drukken.